Grynasis kiekis: 908 g (29 porcijų).
Maistinė vertė |
30,4 g (vienoje porcijoje) |
RMV%* |
Energinė vertė |
466kj/120kcal |
|
Riebalai |
1,5 g |
2% |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0,5 g |
3% |
Cholesterolis |
35 mg |
12% |
Natris |
50 mg |
2% |
Viso angliavandenių |
3 g |
1% |
Skaidulų |
<1 g |
2% |
iš kurių cukrų |
1 g |
|
Baltymai |
24g |
48% |
|
|
|
Kalcis |
140 mg |
10% |
Geležis |
0,7 mg |
4% |
Kalis |
210 mg |
4% |
*RMV % - referencinė maistinė vertė
Sudedamosios dalys:
Dvigubo šokolado skonio: Baltymų mišinys (mikrofiltruotas pieno išrūgų izoliatas, joninių mainų būdu išgautas pieno išrūgų izoliatas, ultrafiltruotas pieno išrūgų koncentratas, hidrolizuoti išrūgų peptidai), kakavos milteliai (apdoroti su šarmu), natūralūs ir dirbtiniai skoniai, lecitinas, druska, grietinėle (saulėgrąžų aliejus, maltodekstrinas, modifikuotas maistinis krakmolas, dikalio fosfatas, trikalcio fosfatas, tokoferolis) kalio acesulfamas, sukralozė, laktazė, virškinimo fermentų kompleksas (amilazė, proteazė, celulazė, beta-d- galaktosidazė, lipazė).
Vanilinių ledų skonio: Baltymų mišinys (mikrofiltruotas pieno išrūgų izoliatas, joninių mainų būdu išgautas pieno išrūgų izoliatas, ultrafiltruotas pieno išrūgų koncentratas, hidrolizuoti išrūgų peptidai), kvapioji medžiaga, lecitinas, druska, celiuliozės guma, ksantano guma, acesulfatam K, sukralozė, laktazė, virškinimo fermentų kompleksas (amilazė, proteazė, celulazė, beta-d- galaktosidazė, lipazė).
Šokoladinio riešutų sviesto skonio: Baltymų mišinys (mikrofiltruotas pieno išrūgų izoliatas, joninių mainų būdu išgautas pieno išrūgų izoliatas, ultrafiltruotas pieno išrūgų koncentratas, hidrolizuoti išrūgų peptidai), kakavos milteliai (apdoroti su šarmu), natūralios ir dirbtinės skoniai, lecitinas, druska, grietinėle (saulėgrąžų aliejus, maltodekstrinas, modifikuotas maistinis krakmolas, dikalio fosfatas, trikalcio fosfatas, tokoferolis) kalio acesulfamas, sukralozė, laktazė, virškinimo fermentų kompleksas (amilazė, proteazė, celulazė, beta-d- galaktosidazė, lipazė).
Prancūziško vanilinio kremo skonis: Baltymų mišinys (mikrofiltruotas pieno išrūgų izoliatas, joninių mainų būdu išgautas pieno išrūgų izoliatas, ultrafiltruotas pieno išrūgų koncentratas, hidrolizuoti išrūgų peptidai), kvapioji medžiaga, lecitinas, druska, acesulfatam K, sukralozė, laktazė, virškinimo fermentų kompleksas (amilazė, proteazė, celulazė, beta-d- galaktosidazė, lipazė).
Sausainių su grietinėle skonis: Baltymų mišinys (mikrofiltruotas pieno išrūgų izoliatas, joninių mainų būdu išgautas pieno išrūgų izoliatas, ultrafiltruotas pieno išrūgų koncentratas, hidrolizuoti išrūgų peptidai), natūralūs ir dirbtiniai skoniai, sausainių trupiniai, (cukrus, ryžių miltai, kakavos milteliai (apdoroti su šarmu), rapsų aliejus, druska) lecitinas, guaro guma, akacijos guma, ksantano guma, sukralozė, laktazė, virškinimo fermentų kompleksas (amilazė, proteazė, celulazė, beta-d- galaktosidazė, lipazė).
Braškės su giretinėle skonis:Baltymų mišinys (mikrofiltruotas pieno išrūgų izoliatas, joninių mainų būdu išgautas pieno išrūgų izoliatas, ultrafiltruotas pieno išrūgų koncentratas, hidrolizuoti išrūgų peptidai), natūralūs ir dirbtiniai skoniai, lecitinas, guaro guma, akacijos guma, ksantano guma, citrinos rūgštis, druska, burokėlių sulčių milteliai (dažiklis), sukralozė, laktazė, virškinimo fermentų kompleksas (amilazė, proteazė, celulazė, beta-d- galaktosidazė, lipazė).
Bananų skonis: Baltymų mišinys (mikrofiltruotas pieno išrūgų izoliatas, joninių mainų būdu išgautas pieno išrūgų izoliatas, ultrafiltruotas pieno išrūgų koncentratas, hidrolizuoti išrūgų peptidai), natūralūs ir dirbtiniai skoniai, lecitinas, druska, acesulfatam K, sukralozė, laktazė, chinolono geltonais, virškinimo fermentų kompleksas (amilazė, proteazė, celulazė, beta-d- galaktosidazė, lipazė).
Alergenai: sudėtyje yra pieno, sojos produktų.
Geriausias iki (termino pabaigos): datos nurodytos ant pakuotės.
Partija: žr. ant pakuotės.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.